It’s the domestic policy stupid!

Κατά παράφραση του «Its the economy stupid». Μπορεί να μην έχουμε και τόσο μεγάλες αντιρρήσεις για τη εξωτερική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως εσωτερική και εξωτερική πολιτική πάνε πακέτο, δεν είναι ανεξάρτητες. Δεν θα ανεχτούμε τα πάντα στην εσωτερική πολιτική για χάρη της εξωτερικής πολιτικής. Εμείς είχαμε τη καλή διάθεση να του δώσουμε του Τσίπρα ένα περιθώριο. Με τη τοποθέτηση του Τσιρώνη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος κήρυξε το πόλεμο στη μισή Ελλάδα. Φοβόμαστε ότι θα γινόταν. Ελπίζαμε ότι δεν θα είναι τόσο βλάκας. Μετά τη κίνηση του αυτή είναι σκοπός μας να ρίξουμε τη κυβέρνηση πολύ σύντομα με κάθε τρόπο .
Οι ξένες δυνάμεις που υποστηρίζουν τα διάφορα κόμματα στην Ελλάδα θα πρέπει να αντιληφθούν ότι ενώ αυτούς τους ενδιαφέρουν μόνο τα εξωτερικά θέματα, εμάς τους Έλληνες μας ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο τα εσωτερικά. Έτσι με τους συμβούλους τους θα έπρεπε να προλαμβάνουν τέτοια λάθη.
Επίσης θα πρέπει να σταματήσουν να υποστηρίζουν κόμματα που τα αντίστοιχα στις δικές τους χώρες τα πολεμούν. Έλεος πιά! Δεν είμαστε υποανάπτυκτοι Αούα.  

Β.Χ.
Οικιστής