Όσο δεν υπάρχει άλλη επιλογή

Πάλι χτυπιόντουσαν χτες στα κανάλια οι "δημοκράτες" για τους ψηφοφόρους της ΧΑ. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. ΝΔ δεν ψηφίζουμε για εκατό λόγους. Μήπως έχετε τη απαίτηση να ψηφίσουμε αριστερά η δεκανίκια αριστεράς ενώ είμαστε δεξιοί; Όσο δεν υπάρχει άλλη επιλογή στη κεντροδεξιά, τα ποσοστά της ΧΑ θα αυξάνονται. Ας μας δώσει το πολιτικό σύστημα μια άλλη επιλογή και μετά κατηγορήστε μας (τους ψηφοφόρους) για ότι θέλετε.
Και μια ερώτηση. Πόσο σκοπεύετε να κρατάτε τους εκπροσώπους του τρίτου κόμματος στη φυλακή; Πόσο θα συνεχιστούν αυτά τα καραγκιοζιλίκια; Αποτελεί πρωτίστως μείζον πολιτικό ζήτημα και όχι νομικό όπως η προπαγάνδα της προηγούμενης κυβέρνησης προσπαθούσε να μας πείσει. Δεν μπορώ να ξέρω εάν ευσταθούν οι κατηγορίες. Νομίζω πως είναι αβάσιμες. Αυτό είναι θέμα της Δικαιοσύνης. Ας γίνει μια ανοιχτή δίκη και όσοι είναι πραγματικά ένοχοι ας πάνε φυλακή. Μέχρι να τότε τι τους κρατάτε μέσα; Ο Σαμαράς έπεσε και από αυτό εκτός από άλλα. 
Αλέξη Τσίπρα, από τη στιγμή που ορκίστηκες Πρωθυπουργός, έφυγε το βάρος της ευθύνης από τον Σαμαρά και ήρθε επάνω σου. Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνεις είναι να σταματήσεις  αυτή τη φαρσοκωμωδία που γελοιοποιεί την Ελληνική Δημοκρατία παγκοσμίως.

Μ.Ψ.
Άνεργος