Πηγαίνετε σπίτια σας


Προς τους πολιτικούς της ΝΔ,

Θέλετε να ξανακερδίσετε του ψηφοφόρους που έφυγαν από το κόμμα. Πάντα θυμόσαστε τους ψηφοφόρους προεκλογικά και τους ξεχνάτε μετεκλογικά. Γιατί να γυρίσει πίσω στο κόμμα αυτός που καταστρέψατε με την πολιτική που ακολουθήσατε; Το ότι ήσαστε καλύτεροι από τους προηγούμενους δεν σας κάνει καλούς, απλώς λιγότερο τρισάθλιους.
Το κόμμα της ΝΔ βρίσκεται σε συνεχή παρακμή από το 1981. Δεν είναι στη πραγματικότητα κόμμα δηλαδή δεν έχει καμμιά κομματική οργάνωση. Είναι ένα συνοθύλευμα πολιτικών τσιφλικιών. Ο κάθε τσιφλικάς έχει τους κομματάρχες του και τους τρεχαλατζήδες του.
Λειτουργείτε με το ίδιο παλαιοκομματικό τρόπο που είχε αποτελέσματα στη δεκαετία του ’50. Ξέρετε, βρισκόμαστε στο 2015. Νομίζετε ότι απευθύνεστε μόνο σε αμόρφωτους χαζούς ανθρώπους. Δεν έχει αντιληφθεί ότι πολλοί ψηφοφόροι είναι και πιο μορφωμένοι από εσάς και έχουν καλύτερη αντίληψη των κοινωνικών και πολιτικών καταστάσεων.
Το ότι δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα της χώρας είναι γνωστό. Έχετε ιδιαίτερη δεινότητα στο ξύλινο λόγο και πλήρη ανικανότητα επίλυσης προβλημάτων. Σας προτείναμε διάφορες λύσεις για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων όπως π.χ.
  • Μείωση εβδομαδιαίων ωρών απασχόλησης για δραστική μείωση της ανεργίας
  • Φόρο λαθρομετανάστευσης για δραστική μείωση της

...και άλλα πολλά. Μόνο στα οικιστικά ζητήματα κάνατε κάποια λίγα πράγματα. Δηλώνετε με κάθε τρόπο ότι αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι το συμφέρον της χώρας. Εάν πραγματικά σας ενδιαφέρει το συμφέρον της χώρας μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό.

Πηγαίνετε σπίτι σας και αφήστε άλλους να αναλάβουν το κόμμα

Έτσι θα βοηθήσετε πραγματικά την Πατρίδα αλλά και το κόμμα. Εάν αλλάξει τελείως το κόμμα μπορεί όλοι εμείς που φύγαμε να ξαναγυρίσουμε. Αλλιώς θα περιμένουμε να φτάσει στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ για να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο στη κεντροδεξιά παράταξη.

Α.Γ.
Τελειωμένος κεντροδεξιός