Παγκόσμια Ένωση

Ο τελικός στόχος είναι η Παγκόσμια Ένωση. Η ΕΕ είναι μόνο ενδιάμεσος στόχος. Μία κυβέρνηση, ένα νόμισμα, μια θρησκεία. Όλοι το υποστηρίζουν. Όταν λέμε όλοι, ΟΛΟΙ!
Ο Πατριάρχης, ο Πάππας, ο Ομπάμα, ο Μπούς, ο Πούτιν, η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε, ο Σούλτς , ο Ολάντ, ο Σαρκοζί, ο Γιούνκερ, ο Σαμαράς, ο Τσίπρας, ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος, ο Σημίτης, ο Μητσοτάκης, ο Στουρνάρας, ο Χαρδούβελης, οι περισσότεροι υπουργοί και βουλευτές κλπ. Ακόμη και ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το υποστήριζαν.  Όσοι είναι υπέρ της ΕΕ είναι και υπέρ της Παγκόσμιας Ένωσης.
            Οι κόντρες είναι πολύ μεγάλες. Οι διαφορές είναι για το τρόπο, τους συσχετισμούς, τις ζώνες επιρροής. Για το ποιοί θα είναι οι κερδισμένοι και ποιοί θα είναι οι χαμένοι. Εάν οι εντάσεις μεγαλώσουν υπάρχει περίπτωση να μην πραγματοποιηθεί το σχέδιο. Τον Πούτιν προσπαθούν να τον ρίξουν. Εάν θυμώσει μπορεί να τους χαλάσει τη δουλειά. Τη δουλειά μπορει να την χαλάσουν και η Λεπέν, η ο Φάρατζ. Θα τους δώσουν οι ψηφοφόροι τη δύναμη να το κάνουν ψηφίζοντας τους.
            Οι μόνοι που αντιδρούν είναι οι Μουσουλμάνοι. Για αυτό γίνονται όσα γίνονται στον Αραβικό κόσμο. Νομίζουν πολλοί ότι το ζητούμενο είναι το πετρέλαιο. Το ζητούμενο είναι η Παγκόσμια Ένωση. Η Παγκόσμια κυβέρνηση θα διαχειρίζεται τα αποθέματα ενέργειας, νερού κλπ. Θα είναι όλα Οικουμενικά. Μας είπαν πρόσφατα ότι ο τάφος της Αμφίπολης είναι Οικουμενικός. Καλό είναι να συνηθίσετε τη λέξη γιατί θα την ακούτε πολύ συχνά. Όλα θα είναι Οικουμενικά.        
Για όλα αυτά δεν μπορώ να είμαι απόλυτα βέβαιος αλλά όμως αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί. Σε όλο το κόσμα δημιουργούνται πολιτικές και οικονομικές Ενώσεις. Ο Πάππας με τον Πατριάρχη Λειτουργούν μαζί. Τα σημάδια είναι παντού. Ψάξτε τα και θα τα βρείτε.


Δ.Μ.
Άνεργος