Ευρύτερη συνεργασία η εκλογές άμεσα

Τελικά θέλει η δεν θέλει ο κόσμος εκλογές; Ο κόσμος θέλει αλλαγή πολιτικής άμεσα. Αυτό είναι το ζητούμενο και όχι οι εκλογές. Προτιμάει να γίνει χωρίς εκλογές αλλά εάν δεν είναι εφικτό, τότε αναγκαστικά η μόνη λύση είναι οι εκλογές.
Στη κυβέρνηση θεωρούσαν ότι είναι μάγοι και μπορούν να έχουν «και τη πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο». Νόμιζαν ότι θα εφάρμοζαν τα απάνθρωπα και καταστροφικά μέτρα που επιβάλει  η Τρόϊκα και θα κατάφερναν με επικοινωνιακά τερτίπια να βγούν αλώβητοι. Ελπίζω να κατάλαβαν ότι δεν γίνεται. Όπως ελπίζω να έχουν αντιληφθεί ότι δεν μπορούν να συγκεντρώσουν τους 180 βουλευτές χωρίς:
  • Αλλαγή πολιτικής
  • Κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας
Εκτός και εάν έχουν πολλές βαλίτσες με ευρώ να μοιράσουν. Στη κυβέρνηση θα χρειαστεί να εισέλθουν κόμματα η πρόσωπα που θα υπερψηφίσουν τον Πρόεδρο. Για να γίνει αυτό απαραίτητη είναι η αλλαγή πολιτικής. Αλλιώς αποκλείεται να συγκεντρωθεί ο αριθμός που χρειάζεται. Τότε συμφέρει τη χώρα και τη κυβέρνηση να γίνουν εκλογές άμεσα. Άντε και πήρανε ψήφο εμπιστοσύνης. Μετά τι γίνεται; Η πολύμηνη αβεβαιότητα δημιουργεί αστάθεια στη χώρα και είναι ανασταλτικό στην ανάπτυξη. Για τη κυβέρνηση θα συνεχιστεί η φθορά και δύο κόμματα θα πάνε στις εκλογές του Μαρτίου με μειωμένες δυνάμεις. Όλα πρέπει να έχουν τελειώσει μέσα σε ένα μήνα.  Η να δημιουργηθεί κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας με ανασχηματισμό η να ορισθεί ημερομηνία εκλογών μέσα στον Νοέμβριο. 


Α.Φ.
Υπερχρεωμένος