Να πάνε στο καλό!

Δεν αναφέρομαι στους λαθρομετανάστες αλλά στους Έλληνες που υπηρετούν ξένα συμφέροντα. Τους ξέρει και μπακάλης της γειτονιάς. Πάει κανείς να πάρει φέτα και του λέει: «Ο Χ είναι άνθρωπος των Αμερικάνων, ο Ψ των Γερμανών, ο Ζ των Άγγλων, ο Ω των Εβραίων κλπ». Ειδικά όσοι κινούνται στις παρυφές του πολιτικού χώρου ακούνε συχνά απο πιο έγκυρες πηγές ποιους υπηρετούν διάφοροι επιφανείς πολιτικοί, επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ΜΜΕ.
Δεν είναι δυνατόν να μη τους ξέρουν οι μυστικές υπηρεσίες. Ενδεχομένως να μην έχουν επαρκείς αποδείξεις. Ας τις βρούνε! Η δουλειά τους είναι. Αντί να πληρώνουμε στρατιές άχρηστων τεμπέληδων στο Δημόσιο, ας στελεχώσουμε τις μυστικές υπηρεσίες με ανθρώπους εξαιρετικών ικανοτήτων και ας καλέσουμε τους κορυφαίους του είδους να τους εκπαιδεύσουν. Μετά να εφαρμόσουν το τρόπο που τους υπέδειξαν για να ξεσκεπάσουν όλους τους ξένους πράκτορες. Υπάρχει και η φήμη ότι οι μυστικές υπηρεσίες τους ξέρουν καλά αλλά κάποιοι δεν τους αφήνουν να κάνουν τίποτα. Εάν είναι πατριώτες (στις μυστικές υπηρεσίες) να τους βγάλουν στη φόρα γιατί αυτοί που τους εμποδίζουν είναι αρχιπροδότες!
            Επεδή οι Έλληνες έχουν παράδοση αιώνων σε ανθρωπισμό δεν υποστηρίζω να κλείσουμε τους εγχώριους εχθρούς της χώρας σε κάποιο Γκουντάναμο η Άουσβιτς ούτε να τους εξαφανίσουμε. Απλά να τους στείλουμε πίσω στις χώρες τους και να τους πληρώσουμε και τα εισιτήρια. Οι χώρες τους είναι αυτές που υπηρετούν και όχι η Ελλάδα από όπου κατάγονται και διαμένουν. Να μαζευτούμε και στο αεροδρόμιο να τους κατευοδώσουμε.
Είναι ασύλληπτο ότι τους ξέρουμε και τους αφήνουμε να δρούν ανενόχλητοι, να προοδεύουν και να εξακολουθούν να εργάζονται ενάντια στα συμφέροντα της χώρας. Δεν μπορεί να πάει μπροστά η  Ελλάδα όταν μεγάλο μέρος της πολιτικής και οικονομικής ελίτ και των ΜΜΕ υπηρετεί ξένα συμφέροντα. Ας δώσουμε ένα τέλος. Ότι έφαγαν, έφαγαν. Όσο κακό έκαναν έκαναν. Να πάνε στο καλό!
Υπάρχει άραγε κάποιος ηγέτης που να έχει τον πατριωτισμό και την τόλμη να κάνει κάτι τέτοιο; Νομίζω ότι θα τον ακολουθήσει η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων.

Τ. Θ

Υπερφορολογημένος