Το EL DORADO είναι έξω από το «μαντρί»

Αναμένονται «κοσμογονικές» αλλαγές στο χώρο της κεντροδεξιάς. Σύντομα ο χώρος θα μοιάζει με EL DORADO καθώς θα παρουσιάζει τεράστιες ευκαιρίες για όσους είναι ικανοί και τολμηροί. Οι βασικοί σχηματισμοί του χώρου είναι «τελειωμένοι». Αυτό που υπονοεί ο χαρακτηρισμός με μια δόση υπερβολής είναι ότι θα έχουν φθίνουσα πορεία.


Η ΝΔ όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την ίδια πολιτική ΠΑΣΟΚ που είναι καταστροφική για τη χώρα και θα συνεχίσει να βλέπει μείωση των ποσοστών της. Στους ΑΝΕΛ φαίνεται να έχει οριστικοποιηθεί ο «γάμος» με το ΣΥΡΙΖΑ που μακροχόνια θα προκαλέσει το τέλος τους. Η ΧΑ έχει  σοβαρά προβλήματα με τις ποινικές διώξεις και τη προφυλάκιση των βουλευτών της. Κρατάει κάποια ποσοστά καθώς δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική για τους κεντροδεξιούς αντιμνημονιακούς που δεν θέλουν συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.

Η ευκαιρία που παρουσιάζεται είναι τόσο μεγάλη που μοιάζει με EL DORADO. Για να βρούν το EL DORADO (μυθική πόλη γεμάτη χρυσό) οι Ισπανοί conquistadores διέσχισαν ένα ωκεανό, ζούγκλες βουνά και πολέμησαν με αγρίους. Δεν περίμεναν να το βρούν «μέσα στο μαντρί».



Χάρης
άνεργος