Χριστιανοδημοκράτες η Σατανολιγαρχικοί - CDU η SOU ;

Λέμε για την Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι. Φαίνεται το ίδιο ισχύει και σε άλλες χώρες όπως οι Γερμανία. Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα υποτίθεται ότι στηρίζεται στις αρχές της χριστιανικής θρησκείας και των δημοκρατικών ιδεωδών. Η κα Μέρκελ είναι κόρη ιερέα εάν δεν κάνω λάθος.
Στη πράξη βέβαια δεν έχουν καμία σχέση πολιτικές που ακολουθούν με τα χριστιανικά ιδεώδη. Πόσο χριστιανικό είναι να οδηγείς στην αυτοκτονία τρεις χιλιάδες άτομα, στην εξαθλίωση εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους;  
Πόσο χριστιανικό είναι να καταστρέφεις μια χώρα; Όσον αφορά το δεύτερο συνθετικό της λέξης είναι γνωστό ότι πίσω από το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα κρύβονται ολιγαρχικά επιχειρηματικά συμφέροντα. Όχι βέβαια ότι οι Σοσιαληστές είναι καλύτεροι. Και αυτοί είναι μέλη τού ίδιου είδους , των λύκων, απλά διαφορετικής αγέλης.
Είμαι ένθερμος υποστηρικτής των αληθινών χριστιανοδημοκρατικών αρχών και της εφαρμογής τους στη πράξη. Οι  επικεφαλής της χριστιανικής θρησκείας – Πάπας, Πατριάρχης - θα πρέπει να απαγορέψουν τη χρησιμοποίηση του συνθετικού  «χριστιανο» σε κόμματα που έχουν αντιχριστιανική συμπεριφορά. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια επίσημη εκπροσώπηση της δημοκρατικής ιδεολογίας για να απαγορέψει τη χρήση του συνθετικού «δημοκράτες».

Γιώργος
Αληθινός χριστιανοδημοκράτης
Άνεργος
Απελπισμένος